www.modernaluminium.gr
Συστήματα Αλουμινίου
Modern Wood : Σχεδιασμός – Κατασκευή – Πώληση : Κουζίνες – Ντουλάπες – Σκάλες – Πέργκολες – Ειδικές Κατασκευές
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Aρχική Εταιρικά νέα Φωτογραφίες Τοποθεσία Επικοινωνία Select / Eπιλέξτε: || Ελληνικά || English

Προϊόντα
Κουζίνες Μοντέρνες
Κουζίνες Κλασσικές
Ντουλάπες
Σκάλες
Ειδικές Κατασκευές
Έπιπλα Μπάνιου
Συνθέσεις Επίπλων
Σχεδιασμός Επίπλων
Πάγκοι CORIAN

Στοιχεία Επικοινωνίας
Modern Wood
Ελ. Βενιζέλου 8Α
Ν. Σμύρνη - 17123
Τηλ.: 210-9311778
E-mail: info@modern-wood.gr
 
Τo CORIAN ® είναι μια ανθεκτικότατη επιφάνεια υλικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε είδος κατασκευής, σε απόλυτη συνεργασία με όλα τα υλικά, όπως είναι ο γρανίτης, το ξύλο, το μέταλλο και το γυαλί.
Η σύνθεσή του είναι ένα μίγμα από φυσικά υλικά και αγνό ακρυλικό πολυμερές που μπορεί να εξασφαλίσει την απαιτούμενη σχεδιαστική ευελιξία για κάθε χώρο και ταυτόχρονα αντοχή στο χρόνο.

To CORIAN ® μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πάρα πολλές εφαρμογές, όχι μόνο για επίπεδες επιφάνειες, αλλά και για κατασκευή καμπύλων επιφανειών και ο μόνος του περιορισμός είναι η φαντασία του κατασκευαστή.

To CORIAN ® κατασκευάζεται από την εταιρία DuPont σε συγκεκριμένα μεγέθη και μέσω ενός δικτύου πωλήσεων διανέμεται διεθνώς.
Η εταιρία DuPont κατασκευάζει ανθεκτικά υλικά όλων των χρήσεων, πάνω από 30 χρόνια και το CORIAN ® έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό μιας και προσφέρει μεγάλες σχεδιαστικές δυνατότητες, ανθεκτικότητα στο πέρασμα του χρόνου και προσαρμοστικότητα σε οποιοδήποτε περιβάλλον και περιοχή τοποθέτησης.

Για την τοποθέτηση του υλικού CORIAN ® χρησιμοποιούμε ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο θα σας εξυπηρετήσει και θα σας βοηθήσει να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας για κάθε χώρο.

Πατήστε εδώ, για τον χρωματικό Κατάλογο του Corian®